SERVICII DE TRANSPORT

Ai nevoie de cazare?

Suntem singura companie de transport din Bucuesti-Ilfov care iti ofera si cazare de 4* la Pensiunea noastra!
REZERVA ACUM

SERVICII DE TRANSPORT

Dream-car a inteles ca in zilele noastre transportul reprezinta o necesitate fie ca este vorba de munca , scoala , vacanta , astfel ne-am perfectionat  serviciile de transport persoane Bucuresti-Ilfov-Dambovita-Giurgiu  incat sa oferim o calatorie cat mai placuta si in deplina siguranta, totul la un pret accesibil.

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul transporturilor, am intalnit aproape toate situatiile posibile astfel incat sa avem cea mai buna solutie / pret pentru  cererile dumneavoastra.

Siguranta si calitatea serviciilor sunt cele mai importante aspecte pentru noi, asa ca va oferim servicii de transport persoane Bucuresti-Ilfov-Dambovita-Giurgiu la cele mai inalte standarde.

Efectuam curse zilnice, fie ca este vorba despre angajati care trebuie sa ajunga la serviciu si respectiv acasa, fie ca este vorba despre transportul copiiilor de la scoala sau gradinita si respectiv inapoi acasa sau pur si simplu excursii ocazionale. Avem un parteneriat foarte bun cu toti clientii nostrii, calitatea serviciilor noastre au dus la o colaborare pe termen lung.

Ne-am adaptat cererilor, incercand sa venim in intampinarea clientilor nostri astfel incat va punem la dispozitie si servcii de transport persoane in Bucuresti-Ilfov-Dambovita-Giurgiu si pe durata noptii. Prosperitatea afacerii dumneavoastra este cheia succesului nostru.

Principalele noastre preocupari sunt siguranta si confortul calatorului, de aceea avem soferi experimentati, cu atestate pentru transportul de persoane si pregatiti sa va ofere toata siguranta de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei.

TRANSPORT RAPID EVENIMENTE

Transportul privat este destinat clienților noștri care doresc să călătorească sau sa plece de la un eveniment singuri sau împreună cu persoanele apropiate într-o singură mașină.

Compania noastră pune la dispoziția acestora autoturisme Volkswagen si Seat.

.

Afla mai multe detalii !

TRANSPORT RAPID AEROPORT

Pentru ca stim ca o grija in minus este un castig urias pentru orice om, ori de cate ori trebuie sa mergi sau sa te intorci de la aeroport, iti oferim servicii precum transport aeroport sau transfer aeroport.

Compania noastră pune la dispoziția acestora autoturisme Volkswagen si Seat.

Afla mai multe detalii !
Inline
Inline