TRANSPORT AEROPORT

Am transportat pana acum peste 3.000 de clienti de la Pensiunea noastra catre aeroportul Otopeni.
REZERVA ACUM

Transport Aeroport Otopeni

Calatoriile, desi frumoase, sunt intotdeauna o sursa de stres. Ce se intampla daca pierzi avionul? Ce se intampla daca nu gasesti drumul catre aeroport sau daca nu merge totul conform planului?

Pentru ca stim ca o grija in minus este un castig urias pentru orice om, ori de cate ori trebuie sa mergi sau sa te intorci de la aeroport, iti oferim servicii precum transport aeroport sau transfer aeroport.

Ce facem, mai exact?

Iti oferim transport rapid si confortabil ori de cate ori trebuie sa ajungi la aeroport. Daca esti din Bucuresti, Ilfov sau Dambovita, atunci suntem solutia perfecta pentru tine.

Atunci cand trebuie sa zbori, ne suni si iti oferim un mijloc de transport care sa iti ofere garantia ca ajungi la timp si in deplina siguranta pe aeroportul Otopeni. Serviciile noastre sunt valabile 7 zile pe saptamana, in fiecare zi, fiind in concordanta cu orarul de zbor de pe aeroportul Otopeni. Astfel, oricare ar fi zborul la care trebuie sa ajungi, distanta pana la noi este de un telefon.

Pe langa transport aeroport iti mai oferim si servicii de transfer aeroport. Serviciile de transfer sunt servicii complexe, in care iti asiguram asistenta la rezervarea biletului si ne asiguram de faptul ca vei avea o calatorie confortabila.

Confortul oferit de o cursa privata este, fara doar si poate unul plin de beneficii:

  • Ajungi odihnit la aeroport, fara niciun fel de grija. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai toate bagajele bine puse;
  • Ai garantia ca nu pierzi avionul si ca nu intarzii pentru zbor.
  • Te poti relaxa in lounge-ul Aeroportului pentru ca ai ajuns la timp.

Rezervarea pentru o cursa de transport aeroport sau transfer aeroport se face intr-un timp foarte scurt, in doar cativa pasi cat se poate de simpli.

REZERVA ACUM DRUMUL SPRE AEROPORT 

Inline
Inline